Sustainable products – luomun uudet valttikortit vientiin

Valtakunnalliset Luomupäivät  / To 7.11.2019 / Jyväskylä

Paikka ja aika: Ilmoitetaan myöhemmin

Sisältö: Luomupäivät koostuvat monipuolisista puheenvuoroista, keskustelusta, rinnakkaisohjelmista ja retkistä. Luomupäivillä kokoontuvat tuottajat ja muut yrittäjät, neuvojat, tutkijat, etujärjestöt, alan kehittämisen parissa työskentelevät ja vaikuttajat. Luomupäivät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tiedon ja kokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen yli toimiala- ja ammattirajojen!

MarketWise-tietoisku: Sustainable products – luomun uudet valttikortit vientiin. Kestävän kehityksen mukaisissa tuotteissa on tulevaisuus;  Jukka-Pekka Inkinen, MarketWise-hanke, Fennopromo Oy Katso esityksen aineisto tästä: 071119 Luomupäivä_Luomun uudet valttikortit vientiin_Jukka-Pekka Inkinen_MarketWise

MarketWise-tuotenäyttely: Tutustuttavana on useista eri maista kerätty luomutuotteiden näyttely. Näyttelystä voi hakea innostusta ja inspiraatiota omien vientituotteiden kehittämiseen.

Tapahtuman järjestää: Luomuliitto yhteistyössä Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -hankkeen, Luomuinstituutin, ProAgrian ja Keski-Suomen luomuyhdistyksen kanssa. Tapahtumaa tukee maa- ja metsätalousministeriö.

Lisätietoja: Luomuliiton tapahtumakoordinaattori Noora Mantere, noora.mantere@luomuliitto.fi, puh. 040 737 1404

Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -hanke Hilkka Heikkilä, hilkka.heikkila@jamk.fi, puh. 050 430 8407

Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen, sari.iivonen@luke.fi, puh. 029 5322 882